Dansschoenen voor alle dansen zoals stijldans, latin, ballroom, salsa, tango, flamenco, hiphop, jazz sneakers en schoenen
Welkom op de landingspagina van Spins.be. De snelste weg naar uw ideale dansschoenen! Lees meer informatie over het ontstaan van de dansschoenen webshop Spins.be Van het aankopen van dansschoenen, het betalen of de afhandeling van uw bestelling. Een overzicht van de meestgestelde vragen. Via onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van alle nieuwigheden zoals nieuwe dansschoenen, speciale kortingen of acties, enzÖ Alle informatie om dansschoenen Spins.be te contacteren
   
Vragen over uw het bestellen van uw nieuwe dansschoenen?

Welke maat neem ik?

Very Fine Shoes is een Amerikaans merk en werkt dus niet met de welgekende Engelse maten maar wel met Amerikaanse schoenmaten. Om vergissingen te vermijden, geven we alle maten weer in de dagdagelijkse schoenmaten. Heb je maat 37, dan bestel je gewoon dansschoenen in maat 37. Heb je brede of smalle voeten, geef dit dan zeker door bij de bestelling.

Bestellen en betalen

Dansschoenen bestellen op Spins.be is eenvoudig en voor de hand liggend. Via een duidelijk stappenplan word je bestelling afgewerkt, waarna je alle nodige info verkrijgt over de betaling. De bestelling geldt pas als effectief van zodra de betaling ontvangen is, de geschatte levertermijn gaat dan ook in vanaf dan. Betalen kan via paypal (mastercard/visa) of overschrijving.

Bankrekeningnummer
393-0207369-72
IBAN: BE 38 3930 2073 6972
BIC: BBRUBEBB


Begunstigde
Spins.be Ė Rikancyves bvba
Sint-Niklaasstraat 135B
9170 Sint-Niklaas
BelgiŽ

Verzending + kosten

De levering van je pakketje gebeurt door Bpost met verzekering voor verlies of schade. De kostprijs van de verzending is vast per pakket en bedraagt Ä 8.75 voor verzendingen binnen BelgiŽ en Ä 12.75 naar Nederland of andere Eu-landen. Dit bedrag wordt verrekend bij het afhandelen van je bestelling. Stuur je een pakket retour voor een omruiling of terugbetaling, dan moet je deze kosten altijd zelf betalen. Deze kosten zijn afhankelijk van de verzendmethode en het gewicht van het pakket. Hierop worden geen uitzonderingen gemaakt.

Levertermijnen

We streven ernaar om je pakketje zo snel mogelijk te bezorgen binnen de geschatte levertermijn die bij elk artikel vermeld wordt. Bij een probleem (vb niet meer voorradig zijn, productieproblemen, etc.) word je zo snel mogelijk op de hoogte gebracht zodat je ofwel een ander model of kleur kan uitkiezen of de bestelling alsnog kan annuleren. Belangrijk bij de vermelde levertermijn is, dat deze pas ingaat van zodra de betaling effectief op onze rekening staat en dus niet op de datum van je bestelling. Ook met feest- of vakantiedagen (zowel in BelgiŽ als het land van herkomst van onze dansschoenen) moet rekening gehouden worden. Een uitgestelde levertermijn kan in geen geval aanleiding geven tot klachten of annulatie.
Wij zijn niet aansprakelijk voor opgelopen vertragingen bij de douanediensten. 

Retourzending

Ben je niet tevreden over je ontvangen dansschoenen of passen ze niet, dan heb je als consument het recht om de ongebruikt goederen in originele en onbeschadigde verpakking binnen de 14 kalenderdagen na ontvangst op eigen kosten terug te sturen naar Spins.be, Sint-Niklaasstraat 135B - 9170 Sint-Gillis-Waas (BelgiŽ). Hiervoor vul je gewoon het retourformulier in (dat je telefonisch of via mail kan aanvragen) en duid aan of je een terugbetaling of omruiling (ander model of andere maat) wenst. Van zodra het pakket bij ons toe komt, wordt een eventuele terugbetaling binnen de 7 werkdagen terugbetaalt via de wijze waarop we de betaling ontvangen hebben. Een omruiling wordt pas besteld van zodra de retourzending ontvangen werd. Alle modellen zichtbaar in de aangegeven maten, hakhoogtes, kleuren en breedtematen kunnen teruggezonden worden indien ze geen sporen van gebruik vertonen. Schoenen die niet het standaardmodel zijn (deze worden gekenmerkt door leveringstermijnen tussen de 6 en 8 weken)en dus op maat, rekening houdend met uw eisen qua kleur , hak etc, voor u ontworpen zijn vallen onder 'maatwerk' en kunnen niet retour worden gezonden.
Artikelen in promotie kunnen ook niet retour worden gezonden.

Dansschoenen met sporen van gebruik/beschadigde verpakking (schoendoos)
Pas je dansschoenen steeds op een zuivere ondergrond zonder te dansen (opgelet met draaien of spinnen!). Dansschoenen die sporen van gebruik vertonen of waarvan de zolen zelfs maar lichtjes beschadigd zijn, worden niet aanvaard en worden na een nazicht bij ontvangst onmiddellijk teruggestuurd. Dit geldt tevens voor de verpakking, zijnde de schoendoos. Indien deze beschadigd is door verzendingsetiketten of tape zijn wij genoodzaakt de kosten voor deze verpakking door te rekenen aan de koper. Verzend de schoendozen dus steeds in een kartonnen doos of bescherm deze met een laag inpakpapier.

Retourzendingen na 14 kalenderdagen na ontvangst
Retourzendingen die om eender welke reden 14 kalenderdagen na ontvangst bij ons toekomen, worden in geen geval aanvaard. Spins.be behoudt zich het recht om deze retourzendingen onmiddellijk terug te sturen naar de koper of een schadevergoeding aan te rekenen, gelijk aan het bedrag van de respectievelijke verzending.
 
  Dansschoenen voor alle dansen zoals stijldans, latin, ballroom, salsa, tango, flamenco, hiphop, jazz sneakers en schoenen
 
Dansschoenen voor alle dansen zoals stijldans, latin, ballroom, salsa, tango, flamenco, hiphop, jazz sneakers en schoenen